Српска странка Заветници истиче да се Србија након скоро три деценије од НАТО бомбардовања поново суочава са агресијом Запада, овога пута у виду ултиматума да се трајно одрекне КиМ.

Исти они који су нам 1999. године испоручивали НАТО бомбе сада од нас траже да легализујемо последице њиховог варварског чина, признамо лажну косовску државу и аминујемо стварање Велике Албаније.

 

Док је тадашње државно руководство поштовало Устав и вољу народа и није пристајало на понижења, актуелна власт беспоговорно спроводи сваки западни захтев, иако за такву политику никада нису добили поверење грађана на изборима.

 

Србија која памти НАТО злочине никада неће у онима који су убијали њену децу и отимали њену територију, видети пријатеље и пожељне партнере. Свако сврставање на њихову страну води нас у нове националне поразе и потпуно протеривање државе са Косова и Метохије.

Most paying online casino, који нуде разне игре, такође покушавају да привуку пажњу својих играча представљањем великог броја бонуса и промоција. Слично је политичким гласницима који покушавају да придобију пажњу и подршку јавности изношењем својих ставова. Оба случаја одражавају ситуацију у којој једна страна покушава да привуче пажњу и подршку нудећи своје „бонусе“ или аргументе да подржи своје ставове.