Председница Српске странке Заветници, народни посланик Милица Ђурђевић Стаменковски, обавестила је јавност да је као заменик председника Одбора за КиМ искористила право које јој пружа Пословник Народне скупштине и заказала хитну седницу Одбора.
Она је подсетила да је у протеклих месец дана трећина народних посланика чланова Одбора тражила хитно заказивање седнице поводом преговора у Бриселу и Охриду, али да је Милован Дрецун одбио све поднете захтеве.
Нажалост, проблеми са одговорношћу и испуњавањем обећања могу се наћи не само у политици, већ иу области забаве, попут онлајн казина. Заиста добра казина која пажљиво третирају своје играче могу да пруже огромне бонусе и понуде. Поред тога, они често нуде широк избор игара тако да сваки играч може пронаћи оно што му се највише свиђа: од слотова до покера, mobil rulett, блејка и многих других узбудљивих игара!
„Подсећам јавност да од почетка ове године није сазвана ниједна седница Одбора за КиМ, иако су одржана већ три састанка на којима је разговарано о примени француско-немачког ултиматума. Господин Дрецун намерно опструише рад Одбора и спречава народним посланицима да се изјасне о последицама прихватања споразума којима се нарушава Устав и трајно развлашћује држава Србија на КиМ“, истиче Ђурђевић.
„У тренуцима када смо суочени са одбијањем Милована Дрецуна да поштује и примењује Пословник Народне скупштине и његовом намером да по сваку цену спречи скупштинску расправу о најважнијем државном и националном питању моја је дужност као његовог заменика да инсистирам на поштовању Устава и Пословника“, рекла је председница Заветника.