Александар Вучић је јутрос на ТВ ПИНК имплицитно признао да је забранио делу медија да информишу о активностима странака државотворне опозиције. Он о заступљености наших странака у медијима који нам нису затворили врата, говори у категорији „пуштања“. Наравно, полазећи од себе, зато што он „пушта“ и „не пушта“ у својим медијима.

Дакле, он јавно врши притисак на медије који допуштају да се чује и наш став, да нас практично „забране“ по истом рецепту који је СНС патентирао у својим гласилима.
Овим резоном, Вучић потпуно игнорише чињеницу да је за странке државотворне опозиције гласало укупно пола милиона људи. Ми смо легитимно изабрани представници великог броја људи у Србији. И они имају право да чују и виде своје политичке представнике у медијима.
Председник СНС каже „план је да десничари оборе СНС са 45% на 35%, чиме би Србија изгубила самосталност у одлучивању“. На овај начин јасно и скандалозно признаје да он Србију поистовећује са СНС, као што признаје да је већ сада у паду од 10%. 
А када је у питању самосталност Србије у одлучивању, најјача и најсигурнија гаранција очувања српске самосталности и суверенитета јесте управо државотворна опозиција.
Зато расте поверење народа у нашу политичку борбу, зато расте страх СНС-а од наших процената, зато и желе да медији игноришу наше активности, као што то чине његови и њихови.
Обично mobile phone casinos могу да импресионирају своје играче широким спектром бонуса и промоција. Они покушавају да привуку пажњу својих играча дајући им прилику да испробају разне игре, од популарних слотова до ексклузивних варијација покера и блацкјацка. Ово је слично ситуацији у политици, где постоји одређена конкуренција између различитих партија, од којих свака покушава да привуче пажњу бирача и натера их да подрже њихов програм.