Поводом изјаве Габријела Ескобара, да је споразум у Охриду правно обавезујући за Србију, иако није потписан, Српска странка Заветници поставља питање председнику Србије због чега не демантује речи специјалног изасланика Стејт департмента?!

 
Представници власти баве се етикетирањем и политичким прогоном свих нас који смо упозорили да је реч о преузимању обавезе Србије да спроведе француско-немачки ултиматум, односно призна независност тзв. Републике Косово. Међутим, не примећујемо да са сличним жаром демантују речи покровитеља ових преговора, који већ увелико тврде да је Александар Вучић пристао на све тачке француско-немачког плана.
 
Зато позивамо државно руководство да се уместо обрачуна са државотворном опозицијом, више позабави изјавама које стижу из Брисела и Вашингтона, а којима се потврђује да је ова власт пристала на примену плана који је у супротности са Уставом Републике Србије и Резолуцијом 1244.
Mybookie casino, слично политичким стратегијама, нуде богат избор игара и разних бонуса како би привукли пажњу играча и стимулисали њихову активност. Баш као иу политици, где се промоције одржавају да би привукле подршку, казина креирају посебне понуде за привлачење и задржавање купаца. Оба поља – игре и политика – користе акције и стратегије за постизање својих циљева.