Председнички кандидат Српске странке Заветници, Милица Ђурђевић Стаменковски, гостовала је у предизборном програму на телевизији Пинк где се осврнула и на све већу подршку и раст популарности Заветника, нарочито међу млађом популацијом и међу апстинентима.

„То потврђују и последња истраживања према којима смо трећа најјача полиитчка снага у земљи“, подсетила је она и додала да управо због тога долази до све већих напада на Заветнике о којима се путем наручених тесктова и саопштења шире лажи и неистине.

„Док се други баве нападима на Заветнике ја сам обилазила села, варошице и градове, како бих се упознала са проблемима који тиште грађане“, рекла је Ђурђевић која је поручила да у политику није ушла због Ђиласа, Тадића и Вучића, јер јој они нису надахнуће, већ се политиком бави због своје земље.

„Желим да Србију вратим у фокус наше пажње. Ја сам ових дана брутално нападнута од стране прозападне опозиције која хоће да ме искључи из политичког процеса. Док ме нападају преко саопштења, ја обилазим села, варошице и градове. Ципеле сам искаљала али образ нисам„, истакла је председница Заветника.

Комплетан снимак гостовања на Пинку можете погледати овде: