Премијерка Ана Брнабић и њене прозивке на мој рачун не заслужују опширнији коментар, јер се дотична није ни појавила у Скупштини, није ни присуствовала седници на којој је тема био извештај Канцеларије за Косово и Метохију – која је део Владе Србије.

Толико је беса и незадовољства изазвала у народу скандалозним изјавама о важности шопинга у Аустрији наспрам Косова и Метохије, да су из СНС проценили да је уопште и не доводе у Скупштину, да не би својим опскурним испадима иритирала грађане.

У случају Ане Брнабић и српског и хрватског држављанства, није питање шта ће јој хрватско него шта ће јој српско држављанство, јер је посведочила много пута да нити поштује државу Србију, нити познаје, нити је воли.

Моја понуда о ТВ дуелу од раније, стоји јој на располагању, по свим темама, да бира телевизију, водитеља, може и суфлере да поведе са собом. Наравно, немам дилему да је на такво сучељавање Вучић неће послати, јер би то био прејак ударац за ионако дубоко угрожени рејтинг СНС-а, који је у овом тренутку главна брига владајуће странке.