Председнички кандидат Српске странке Заветници, Милица Ђурђевић, позвала је грађане да у недељу изађу на изборе и да будућност преузму у своје руке.

Она је подсетила да су током предизборне кампање Заветници били изложени најбруталнијим нападима, како од стране власти, тако и из редова прозападне опозиције. „Та чињеница показује колики је страх од подршке и поверења које наша странка ужива међу грађанима„, приметила је она.

Истраживања показују да ће Српска странка Заветници од трећег априла бити глас народа у Скупштини и најтврђа линија одбране најважнијих државних, економских и националних интереса„, рекла је Ђурђевић и додала да је глас за парламентарну листу Заветника сигуран глас за победу породичне и домаћинске Србије.

Она је рекла да у самом финишу кампање Заветници могу да прогласе победу свог слогана који гласи Своји на своме. „Често се могао – и чути и прочитати током кампање и то не само код нас, већ га је у својим говорима користила чак и конкуренција. А најважније је што је широко прихваћен у народу. И логично је, јер је из народа и потекао„, казала је председница Заветника.

Очуваћемо наш интегритет и суверенитет, обновићемо домаћу привреду, подићи село и бити чврста гаранција да Србија неће уводити санкције Русији. Један који хоће, јачи је од десеторице који морају. Будимо достојанствени, одговорни и поносни. Покажимо да нисмо одустали од Србије. Будимо своји на своме!“, поручила је Ђурђевић.