Српска странка Заветници одржала је завршни предизборни скуп у устаничкој Шумадији, на тргу у Аранђеловцу у присуству више хиљада грађана.

Окупљенима су се обратили кандидати за народне посланике и истакнути интелектуалци који су подржали председничку кандидатуру Милице Ђурђевић Стаменковски, међу којима су проф. др Душан Пророковић, др Младен Кочица и проф. др Срђан Перишић.

Носилац изборне листе странке Заветници и кандидат за председника Србије, Милица Ђурђевић Стаменковски, осврнула се на нападе који, према њеним речима, стижу са различитих адреса.

„Прозападна опозиција износи неистине да смо продужена рука власти, а Александар Вучић нас оптужује да рушимо државу. Подсећам га да су ову земљу рушили Шредер и Тони Блер, а ми желимо да је обновимо и усправимо„, казала је она.

„Кратко ћу одговорити на прозивке актуелне власти – Видимо се у парламенту и у другом кругу!“, нагласила је председница Заветника.

Ђурђевићева је истакла да ће Заветници бити чврста гаранција да неће бити предаје Косова и Метохије, уласка у НАТО и увођења санкција Русији.

„Као државотворна снага бринућемо о интересима Србије, домаћој привреди, породици и селу „, закључила је она.